Florient.nl garandeert 7 dagen een mooi boeket, mits je de bloemen goed verzorgt natuurlijk. Onze lokale bloemist stelt een schitterend boeket samen, uit hun eigen assortiment, in het door jou gekozen thema. Daardoor zijn de bloemen altijd vers en krijg je altijd het allerbeste in huis! Voor alle online bestellingen kiest de vakbloemist de producten handmatig en met alle zorg uit, zoals je dat zelf ook zou doen.

Onze bloemisten maken onze boeketten iedere dag met verse bloemen, die soms nog dezelfde dag van de veiling of kweker vandaan komen. Dit betekent dat wij op alle boeketten versgarantie geven. Dat houdt in dat uw boeket na zeven dagen nog vers in de vaas hoort te staan, ook wel vaasgarantie genoemd.

Het is daarbij wel belangrijk dat de bloemen goed worden verzorgd, lees hier onze bloemen verzorgingstips.

 

Natuurproducten

Bloemen zijn een natuurproduct, hierdoor kan het soms voorkomen dat de kwaliteit toch een keer tegenvalt. Laat dit ons dan binnen 7 dagen na ontvangst van het boeket weten middels een aantoonbare reactie. Bij een eventuele klacht ontvangen wij graag drie foto's van het geleverde boeket (bovenzijde, zijkant en stelen).

Voor alle artikelen die je bij ons koopt, geldt de wettelijke garantie. Wettelijke garantie wil zeggen dat een product datgene is of moet doen wat de consument er in alle redelijkheid van mag verwachten.

Florient.nl garandeert echter een 100% klanttevredenheid op al haar diensten. Wij vinden het namelijk belangrijk dat jij als klant tevreden bent.

Voldoet het product niet aan deze verwachtingen, bent u ontevreden?
Neemt u dan alstublieft contact met ons op.

 

Retouren

Helaas is het niet mogelijk om een boeket naar ons of een bloemist retour te sturen. Op bloemen is namelijk het herroepingsrecht uitgesloten i.v.m. de beperkte houdbaarheid hiervan.