7 Dagen versgarantie

Vers van de kweker

Bezorgd binnen 24 uur

Internationale verzendingen

Eustoma bestellen en bezorgen

De Eustoma, ook wel lisianthus genoemd, is geliefd om zijn authentieke, natuurlijke bloem. Eustoma betekent letterlijk ‘met goede mond’. Dit verwijst naar de wijd openstaande bloemen. De meest voorkomende kleuren van de Eustoma zijn paars, roze en wit. Welke kleur ook gebruikt is, de Eustoma blijft lang mooi. Gecombineerd met gerbera’s, rozen en lelies stellen we veel prachtige boeketten samen, zodat lang van de bos met bloemen kan worden genoten. 

Van hoog naar laag sorteren

1 artikel(en)

Van hoog naar laag sorteren

1 artikel(en)

Boeketten met eustoma bestellen en laten bezorgen

De Eustoma voor iedere gelegenheid

De Eustoma vind je in verschillende boeketten terug. Geef een mooie bos met bloemen cadeau om bijvoorbeeld een geboorte te vieren, iemand te bedanken of zomaar te verrassen. Wat de gelegenheid ook is, wij van Floriënt Express vinden een bos met Eustoma’s altijd een geschikt cadeau. De geselecteerde boeketten zijn allemaal in onze eigen binderij gemaakt. Ook komen ze direct van de kweker en zijn daardoor supervers. De ontvanger geniet dus nog lang van de fleurige verrassing!

Een uniek boeket met Eustoma’s

De Eustoma is een prachtige bloem die bij iedereen in de smaak valt. Een boeket laten bezorgen is een cadeau dat bij iedereen in de smaak valt. Met de unieke vorm en verschillende kleuren waarin de Eustoma beschikbaar is, is het een veelzijdige bloem die in vele interieurs past. Welk door ons geselecteerd boeket je ook kiest; iedere bos wordt met veel zorg met de hand gebonden. Bij Floriënt Express profiteer je van 7 dagen versgarantie; de ontvanger (of jijzelf) rekent dus altijd op een fris boeket dat lang blijft staan.