7 Dagen versgarantie

Vers van de kweker

Bezorgd binnen 24 uur

Internationale verzendingen

Bloemen voor een geliefde

Niets zo romantisch als je geliefde verrassen met een mooie bos bloemen. Op valentijnsdag mag een boeket natuurlijk niet ontbreken, maar je grote liefde verdient eigenlijk altijd een bloemetje! Floriënt Express heeft alvast een selectie gemaakt van prachtige liefdesboeketten. Elk boeket is met de hand gebonden en bevat bloemen die rechtstreeks van de kweker komen. Zo ben je er zeker van dat je liefde voor langere tijd geniet van jouw bos bloemen! Een bos rode roze is natuurlijk hét voorbeeld van een romantisch boeket. Bij Floriënt Express bieden we je echter veel meer dan alleen deze klassieker. Maak een keuze uit kleurrijke seizoensboeketten of ga je toch voor die ene traditionele bos bloemen die in haar eenvoud een geweldige toevoeging geeft in ieder huis? Wil je je geliefde extra verrassen? Laat er dan ook een fles wijn of chocolade bij bezorgen en de verrassing is helemaal compleet. Wist je dat wanneer je voor 17.00 uur je bestelling bij ons plaatst de bloemen morgen al bezorgd worden? Daarnaast worden onze verse bedankboeketten in Nederland en zelfs in het buitenland bezorgd. We werken met een eigen productieafdeling, waardoor het ook mogelijk is om speciale wensen in behandeling te nemen. Neem hiervoor contact met ons op!

Van hoog naar laag sorteren

10 artikel(en)

Van hoog naar laag sorteren

10 artikel(en)

Bloemen bezorgen voor je lief

Liefde is… Bloemen laten bezorgen

Je liefde laat je blijken met bloemen. Bloemen zeggen meer dan woorden en zijn daarom ideaal om je gevoelens over te brengen. Laat een prachtig boeket bezorgen op een moment dat je niet bij je geliefde kunt zijn; de grootste verrassing die hij of zij krijgt! Maar natuurlijk kun je ook een bos bloemen bestellen en bij jou thuis laten bezorgen. Je neemt de bos dan mee naar je eerste afspraakje, of zet het in een mooie vaas op tafel voordat je geliefde thuiskomt na een lange dag werken… De gelegenheid maakt niet uit: bloemen voor je geliefde mogen op elk moment!

Zeg het met romantische bloemen

De kleur rood is natuurlijk de kleur van de liefde. Toch maakt het niet uit in welke kleur je een boeket voor je geliefde bestelt. Met een wit, een roze of een gemengd boeket zeg je evengoed hoeveel je van iemand houdt! Laat je liefde blijken en laat snel een prachtige bos bloemen bezorgen. Een bos bloemen bestellen en laten bezorgen gaat eenvoudig en snel via Floriënt Express. Maak je keuze uit één van onze boeketten, voeg eventueel een persoonlijke boodschap toe en plaats je bestelling. Laat ons weten waar en wanneer het boeket afgeleverd moet worden en wij zorgen dat het boeket bij jouw geliefde wordt bezorgd.