7 Dagen versgarantie

Vers van de kweker

Bezorgd binnen 24 uur

Internationale verzendingen

Vier een geboorte met bloemen

Ben je net op de hoogte gebracht van de geboorte van een kindje van een kennis, familielid of collega? Dit vraagt om een origineel kraamcadeau! Verras de kersverse ouders met een prachtige bos bloemen om de geboorte van hun zoon of dochter te vieren. Voor hen is de uitbreiding van hun gezin iets heel speciaals en hoe kun je nou beter dit gevoel versterken dan het laten versturen van een prachtig boeket met bloemen? Wij hebben met veel aandacht verschillende geboorteboeketten samengesteld. Ieder boeket bevat bloemen die rechtstreeks van de kweker komen en dus supervers zijn. Kies voor een lief roze boeket om de geboorte van een meisje te vieren of een stoere bos voor de geboorte van een jongen. Ga je liever voor een wat neutraler geboorteboeket? Ook dat is natuurlijk mogelijk. Wat dacht je van een witte bos, een boeket met blauw accenten, of juist een bont boeket met veel vrolijke kleuren? Natuurlijk kun je bij alle boeketten nog een leuk extraatje bestellen! Ieder boeket is samengesteld uit de mooiste bloemen; van rozen en lelies tot kleurrijke gerbera's. Onze verse geboorteboeketten worden overal in Nederland en zelfs in het buitenland bezorgd. Daarnaast werken we met een eigen productieafdeling, waardoor het ook mogelijk is om speciale wensen in behandeling te nemen. Neem hiervoor contact met ons op!

Van hoog naar laag sorteren

7 artikel(en)

Van hoog naar laag sorteren

7 artikel(en)

Bloemen bezorgen geboorte

Geboorteboeket voor zoon of dochter

Bij Floriënt Express vind je verschillende geboorteboeketten. We bieden ook exclusieve exemplaren met bloemen met knuffel van Nijntje voor een jongen of bloemen met knuffel van Nijntje voor een meisje. Bij Floriënt Express vind je prachtige bloemen in een mooi boeket in moeders favoriete kleur als een welkome aanvulling om het huis van het gezin op te fleuren. Of laat een traditioneel roze voor een meisje of blauw geboorteboeket voor een jongen bezorgen. Bij Floriënt Express vind je gegarandeerd een passend cadeau om nieuw leven te vieren. Floriënt Express heeft rekening gehouden met ieders smaak!

Bloemen voor een geboorte snel bezorgen

Onze geboorteboeketten worden in onze eigen binderij in orde gemaakt. We bezorgen de bloemen binnen 24 uur bezorgen, dus het geboorteboeket wordt verrassend snel aan de kersverse ouders overhandigd. Wil je de bloemen voor de zoon of dochter graag vandaag nog laten bezorgen? Als je vóór 12.30 uur je bestelling plaatst worden veel van de geboorteboeketten zelfs dezelfde dag nog bezorgd. Bestel je het boeket op werkdagen vóór 17.00 uur? Dan wordt het geboorteboeket de volgende dag nog bezorgd. Wil je moeders extra in het zonnetje zetten? Bestel er dan een fruitmand bij of heerlijke chocolade.