7 Dagen versgarantie

Vers van de kweker

Bezorgd binnen 24 uur

Internationale verzendingen

Bloemen om iemand te bedanken

Er zijn veel gelegenheden om iemand te bedanken: dankjewel voor je inzet, bedankt voor je steun, bedankt voor je hulp.. Je dankbaarheid kun je op veel manieren uitdrukken. Iemand bedanken met woorden is natuurlijk een mooi gebaar, maar geef je woorden nog meer kracht door een mooi boeket met bloemen te sturen. Zeg ‘bedankt’ met bloemen! Wat is nu een beter cadeau om iemand te bedanken dan een prachtige bos bloemen, met liefde gegeven? Floriënt Express heeft speciale bedankboeketten voor je geselecteerd die in eigen binderij samengesteld worden met bloemen die rechtstreeks van de kweker komen. Maak een keuze uit kleurrijke seizoensboeketten of een klassiek boeket die in haar eenvoud een geweldige toevoeging geeft in ieder huis. Wist je dat wanneer je voor 17.00 uur je bestelling bij ons plaatst de bloemen morgen al bezorgd worden? Daarnaast worden onze verse bedankboeketten worden in Nederland en zelfs in het buitenland bezorgd. We werken met een eigen productieafdeling, waardoor het ook mogelijk is om speciale wensen in behandeling te nemen. Neem hiervoor contact met ons op!

Van hoog naar laag sorteren

25 artikel(en)

Van hoog naar laag sorteren

25 artikel(en)

Bloemen bezorgen als bedankje

Zeg bedankt met bloemen

Heb je hulp gehad bij het verhuizen? Heeft de buurvrouw al een paar keer op je kinderen gepast? Of heb je de auto van je ouders mogen lenen? Er zijn honderden situaties te verzinnen waarvoor je iemand kunt bedanken. Iemand bedanken doe je natuurlijk met woorden, maar met bloemen zeg je veel meer dan alleen ‘bedankt!’. Iedereen houdt van bloemen en wil je iemand bedanken, dan kun je dat niet beter doen dan met een mooi boeket! Je kiest veel verschillende bedankboeketten bij Floriënt Express. Ga bijvoorbeeld voor een bont gekleurd boeket met gerbera's of kies een klassieker bos bloemen met rozen.

Snel een bedankt bloemetje bestellen

Ieder bedanktboeket van Floriënt Express wordt met zorg in onze eigen binderij met de hand gebonden. Daarnaast profiteer je bij ons van 7 dagen versgarantie; de bloemen komen rechtstreeks van de kweker en zijn daarom supervers. De ontvanger rekent dus altijd op een fris boeket dat lang blijft staan. Een bos bloemen bestellen en laten bezorgen gaat eenvoudig en snel via Floriënt Express. Maak je keuze uit één van onze ‘bedankt’ boeketten, voeg eventueel een persoonlijke boodschap toe en plaats je bestelling. Laat ons weten waar en wanneer het boeket afgeleverd moet worden en wij zorgen dat het in orde komt. Geen dank! Graag gedaan.