7 Dagen versgarantie

Vers van de kweker

Bezorgd binnen 24 uur

Internationale verzendingen

Mededeling

De uitzonderlijke situatie in deze periode zorgt voor extreme drukte. Hierdoor is de gewenste leverdatum voor boeketten enkel voorkeur en geen garantie. Let hier op bij het bestellen en houd daar rekening mee met de tekst op uw kaartje. Dit geldt niet voor de fruitmanden. Onze excuses voor het eventuele ongemak en dank voor uw begrip. De aankomende periode is onze klantenservice telefonisch bereikbaar tijdens kantooruren (van 9:00 tot 17:00 uur) en 24/7 per e-mail.

Zakelijk

Floriënt Express is je betrouwbare, zakelijke partner voor bloemen en cadeaus. Wil je periodiek verse bloemen op kantoor laten bezorgen? Of cadeaus versturen naar personeel of klanten? Of wil je bloemen versturen voor een marketingactie of als relatiegeschenk? Wij helpen u graag in alle denkbare gevallen.

Floriënt Express Zakelijk: je garantie voor de beste service en kwaliteit!

Voordelen van Floriënt Express Zakelijk
- Altijd verse bloemen op kantoor door het flexibele bloemenabonnement
- Personeel snel een gepaste attentie sturen voor elke speciale gebeurtenis
- 10 of zelfs 10.000 bloemen versturen met maar één telefoontje
- Originele marketingacties doeltreffend laten uitvoeren
- Enzovoorts…

Floriënt Express Zakelijk kan je al deze zorgen dus uit handen nemen en levert enkel de hoogste kwaliteit en service. Specifieke wensen kunnen altijd met onze klantenservice besproken worden; onze medewerkers denken graag met u mee.

Geïnteresseerd in Floriënt Express Zakelijk?
Onze medewerkers vertellen je graag de uitgebreide mogelijkheden. Je kunt vrijblijvend contact opnemen voor de opties en het aanvragen van een offerte door te bellen naar 085-0402900, of een bericht te sturen via het contactformulier. Wij zijn op werkdagen tussen 9.00 uur en 17.00 uur bereikbaar en staan je dan graag te woord.