7 Dagen versgarantie

Vers van de kweker

Bezorgd binnen 24 uur

Internationale verzendingen

Valentijnsdag bloemen bestellen & bezorgen

 

 

 

 

 

Wil je iemand verrassen met een romantische bos bloemen op Valentijnsdag? Floriënt heeft speciaal voor Valentijnsdag een collectie valentijnsboeketten samengesteld. Verras jouw geliefde met een prachtige bos rode rozen of een bijzonder boeket. We versturen je valentijnscadeau in een luxe verzendverpakking volledig anoniem of met een persoonlijke boodschap op een kaartje.

Valentijnsdag 2020; verras met rode rozen

Ieder jaar valt Valentijnsdag op 14 februari. Valentijnsdag is de dag waarop we onze geliefden extra aandacht geven met cadeaus, bloemen en kaarten. Hoewel de nadruk van Valentijn eerst lag op de anonieme liefde, is het tegenwoordig de dag van de liefde, in zijn breedste zin. Of je nu je geheime liefde wilt verrassen, aan je partner de liefde wilt verklaren of je genegenheid voor je ouders wilt laten blijken; Valentijnsdag is de perfecte manier om iedereen die je lief hebt te verrassen. Je liefde uiten doe je uiteraard met een prachtige bos bloemen. Stuur bijvoorbeeld een bos met rozen; het symbool van de liefde. Of ga voor een gemengd boeket. Bij Floriënt heeft u een ruime keuze in valentijnsboeketten, in alle soorten en maten, geschikt voor ieder budget.

Valentijnsbloemen bestellen en bezorgen op Valentijnsdag

Bij Floriënt bestel je heel gemakkelijk en snel je valentijnsboeket voor Valentijnsdag. Bestellen voor 14 februari doe je eenvoudig door de juiste bezorgdatum tijdens het bestelproces aan te vinken. Zo weet je zeker dat jouw valentijnscadeau op Valentijnsdag bezorgd zal worden. Tot wanneer ben je op tijd om op Valentijnsdag te laten bezorgen? Om er zeker van te zijn dat jouw bestelling op tijd aankomt, adviseren we je op deze drukke dagen, te bestellen op 13 februari VOOR 17:00 uur. Voor vragen neem gerust contact op met de klantenservice.