7 Dagen versgarantie

Vers van de kweker

Bezorgd binnen 24 uur

Internationale verzendingen

HOE WERKT HET?

Wil jij ook op vaste momenten verzekerd zijn van een vers seizoensboeket bij je thuis of op je werk? Of wil je iemand meerdere malen in het jaar automatisch verrassen met mooie verse bloemen? Dat kan heel eenvoudig met het Floriënt Bloemenabonnement. Doordat we ons laten leiden door de verschillende seizoenen past ieder boeket, de bloemen en de kleuren bij de trends en sferen van dát moment. Omdat onze boeketten direct van de kweker komen en speciaal voor jou worden gebonden, ontvang je iedere keer een mooie verrassing.

Een abonnement afsluiten is heel eenvoudig:

  • 1. Kies je formaat

    Kies voor een vers gebonden seizoensboeket in de maat Small, Medium of Large. Small is lief en charmant, een Medium boeket is puur genieten en een Large boeket is echt pure verwennerij.

  • 2. Bepaal hoe vaak en wanneer

    Bepaal zelf of je het boeket iedere week, iedere twee weken of iedere vier weken wilt ontvangen én op welke dag. Ook kun je aangeven hoeveel leveringen je wilt ontvangen. Via je account kun je het abonnement op ieder gewenst moment pauzeren of stopzetten.

  • 3. Genieten

    Eenvoudiger kan het niet. Het enige wat je nu nog hoeft te doen is genieten van verse seizoensboeketten. De boeketten wisselen wekelijks dus iedere levering is een verrassing.

Mogelijk om te pauzeren in jouw account

Het Floriënt Bloemenabonnement

Het Floriënt Bloemenabonnement is heel flexibel en dat is handig. Geen vast formaat, geen vast aantal leveringen, geen vooraf vastgestelde afleverdag. Jij bepaalt wat bij jou past.

 

Betalen

Bij het afsluiten van het abonnement kun je het verschuldigde bedrag voldoen via de meest gangbare online betaalmethoden. De volgende afschrijvingen van het bedrag vinden 2 dagen voor de levering plaats. Zodra de betaling bij ons binnen is, wordt de order aangemaakt en wordt de levering op de door jou aangegeven dag uitgevoerd.

 

Bezorging

Wij bezorgen 5 dagen per week; van dinsdag tot en met zaterdag. Bij het afsluiten van het abonnement kun je aangeven op welke dag je de bloemen bezorgd wilt hebben. De levering vindt plaats met DHL. Via hen ontvang je voor iedere zending een track & trace code op het door jou opgegeven e-mailadres. Wist je dat wij ook bezorgen in het buitenland?

 

Account

Als je een abonnement afsluit is het raadzaam om een account aan te maken. Daarin kun je jouw gegevens beheren en ook wijzigingen aanbrengen in jouw abonnement, zoals even pauzeren tijdens de vakantie of opzeggen. Als je toch liever een groter of kleiner boeket ontvangt, dan kun je dat wijzigen als het lopende abonnement is afgelopen. Opzeggen van het abonnement kan uiterlijk 3 dagen voorafgaand aan de eerstvolgende geplande levering. Een Floriënt Bloemenabonnement wordt niet automatisch verlengd.