7 Dagen versgarantie

Vers van de kweker

Bezorgd binnen 24 uur

Internationale verzendingen

Rozen bestellen en bezorgen

Wil jij iemand verrassen? Een bos rozen valt altijd in de smaak en past bij veel gelegenheden. Geef bijvoorbeeld jouw geliefde een boeket rode rozen op haar verjaardag of verras je moeder op Moederdag met een vrolijk, kleurrijk boeket. Rozen zijn verkrijgbaar in veel verschillende kleuren en vormen. Wist je dat elke kleur een andere betekenis geeft aan de roos? Zo is een rode roos natuurlijk onlosmakelijk verbonden met de liefde. Witte rozen staan onder andere voor puurheid en reinheid. Een combinatie van verschillende kleuren en eventueel andere bloemen hebben tevens een unieke betekenis. Je vertelt het met rozen!

Van hoog naar laag sorteren

17 artikel(en)

Van hoog naar laag sorteren

17 artikel(en)

Boeketten met rozen bestellen en laten bezorgen

Rozen kopen voor je geliefde

Het symbool voor de liefde: een mooi boeket rozen in een rode kleur. Rode rozen staan voor hartstocht, liefde en romantiek. Ook kun je een witte en rode roos combineren. Hiermee vertel je jouw geliefde dat je hoopt om altijd samen te blijven. Floriënt Express biedt een ruime keuze aan prachtige boeketten waarmee je je geliefde kunt verrassen. Plaats je voor 20.00 uur jouw bestelling? Dan zullen wij het liefdesboeket morgen al bezorgen.

Een bos rozen, een mooie cadeau

Ben je op zoek naar een speels en vrolijk boeket? Combineer dan eens verschillende kleuren rozen en andere soorten bloemen met elkaar. Rozen en gerbera's zijn bijvoorbeeld een leuke combinatie. Het resultaat? Een stijlvol boeket dat past in elk interieur en zeker in de smaak zal vallen als cadeau!