7 Dagen versgarantie

Vers van de kweker

Bezorgd binnen 24 uur

Internationale verzendingen

Gerbera's bestellen en bezorgen

De gerbera brengt een geweldige dosis vrolijkheid in huis. De speelse vorm met felle kleuren past in ieder interieur en bij iedere gebeurtenis. Ze zijn verkrijgbaar in de basiskleuren wit, geel, rood, roze, paars, oranje en groen. Maar ook diverse van de basiskleuren afgeleide kleuren en meerkleurige exemplaren vind je terug in de door Floriënt Express samengestelde boeketten. Opvallend aan deze bloem is het prachtige hart, dat zwart of groen is. Keuze genoeg! Of je nu op zoek bent naar een bos bloemen voor een geboorte, verjaardag of zomaar.. Bij ons vind je de meest prachtige boeketten met fleurige gerbera’s!

Van hoog naar laag sorteren

6 artikel(en)

Van hoog naar laag sorteren

6 artikel(en)

Boeketten met gerbera's bestellen en laten bezorgen

Een speels effect met gerbera's

Gerbera’s zijn perfect geschikt om een prachtig strak beeld te creëren. Toch heeft de robuuste bloem altijd iets speels en vrolijks en dat maakt deze bloem uniek. Door verschillende kleuren en tinten te gebruiken en te zorg voor hoogteverschil creëren we een speels effect in veel van onze boeketten. We combineren deze bloem bijvoorbeeld met rozen, chrysanten en zonnebloemen om de meest vrolijke boeketten samen te stellen. Het resultaat? Een pronkstuk in iedere vaas op een mooie plek midden op tafel! In een mum van tijd geeft een prachtig boeket met gerbera’s ieder interieur een vrolijke uitstraling.

Een prachtig boeket met gerbera's

Heb je een keuze kunnen maken uit één van de boeketten? Laat ons dan weten wanneer het boeket bezorgd moet worden en op welk adres. Dan zorgen wij ervoor dat de ontvanger een prachtig boeket op tafel kan zetten. Onze boeketten met gerbera’s zijn allemaal in onze eigen binderij gemaakt. De bloemen komen direct van de kweker en daardoor zijn de bossen 100% vers. Zo ben je er zeker van dat de ontvanger nog lang van het boeket geniet. En wil je nog wat extra’s geven? Bestel er dan een fles wijn of doos chocolade bij en de verrassing is helemaal compleet.