7 Dagen versgarantie

Vers van de kweker

Bezorgd binnen 24 uur

Internationale verzendingen

Chrysanten bestellen en bezorgen

De chrysant is van nature een mooie herfstbloem die in vele kleuren voorkomt. In China en Japan is men al eeuwen groot fan van de chrysant. En wij van Floriënt Express begrijpen waarom. Deze ‘gouden bloem’ brengt warmte en kleur, schittert in ieder boeket en is ook nog eens heel lang houdbaar. Maar met deze bloem haal je niet alleen veel kleur in huis, ook een flinke dosis geluk. Deze bloem staat namelijk voor geluk en gezondheid. Perfect om cadeau te geven om iemand beterschap te wensen, of bij een verhuizing of als blijk van liefde.  

Van hoog naar laag sorteren

5 artikel(en)

Van hoog naar laag sorteren

5 artikel(en)

Boeketten met chrysanten bestellen en laten bezorgen

Chrysanten in vele kleuren

Je zou bijna vergeten dat de chrysant van oorsprong geel is; inmiddels is de bloem namelijk in een erg breed kleurenpalet verkrijgbaar. Kies één van onze prachtige boeketten in verschillende kleuren en verrijk ieder huis met chrysanten in warme gele, rode of oranje tinten. Of ga voor subtiel en rustig met chrysanten in wit, roze of paars. De gekleurde chrysanten vind je in verschillende boeketten terug, gemixt met rozen, gerbera's en lelies. Zo creëren we vrolijke en uitbundige bossen bloemen voor ieder interieur en gelegenheid. Wie ga jij verrassen?

100% vers boeket

Ieder boeket met chrysanten van Floriënt Express wordt met veel zorg in onze eigen binderij met de hand gebonden. Bij ons profiteer je bovendien van 7 dagen versgarantie. De bloemen komen rechtstreeks van de kweker en zijn daarom supervers; de gelukkige ontvanger rekent dus altijd op een fris boeket dat lang blijft staan. Tip: wil je het boeket met chrysanten net wat bijzonderder maken? Geef er dan nog een fles wijn of chocolade bij.