7 Dagen versgarantie

Vers van de kweker

Bezorgd binnen 24 uur

Internationale verzendingen

Rouwstuk bestellen

Wil je een rouwstuk bestellen? De bestel- en bezorgprocedure van rouwstukken verloopt anders dan bij onze boeketten. Voor een correcte afhandeling van je rouwstuk bestelling is het erg belangrijk dat je ons van zoveel mogelijk gegevens voorziet. Nadat je een keuze hebt gemaakt uit de rouwstukken, kun je op de bestelpagina alle bezorggegevens invullen. Indien het rouwstuk bij een rouwcentrum/crematorium bezorgd moet worden, vul dan graag de naam in bij het veld "bedrijf". Bij het veld "voornaam" en "achternaam" vul je dan graag de naam van de overledene in (tenzij de bestelling bestemd is voor de nabestaanden). Bij het veld "opmerkingen" is het handig om ons van een bezorgtijd te voorzien. Wij zullen de door jou opgegeven bezorgtijd altijd opvolgen.

Het rouwstuk wordt door een lokale bloemist gemaakt. Wij doen dit om te verzekeren dat het rouwstuk voor de door jou opgegeven bezorgtijd aankomt.

Voor vragen over het bestellen van rouwwerk kun je ons op weekdagen tussen 09.00 en 17.00 uur telefonisch bereiken op het nummer +31 (0)85 040 2900.

Van hoog naar laag sorteren

7 artikel(en)

Van hoog naar laag sorteren

7 artikel(en)

Rouwstuk bezorgen

Rouwstuk laten bezorgen

Doordat wij rouwstukken door een lokale bloemist laten verzorgen, zijn wij er zeker van dat het rouwstuk op de juiste tijd op de juiste locatie bezorgd wordt. Natuurlijk probeert de lokale bloemist het rouwstuk dat u online uitkiest, zo precies mogelijk nagemaakt wordt van de getoonde afbeelding. Wil je er zeker van zijn dat er niets misgaat en je de juiste keuze maakt? Aarzel dan niet om even contact met onze klantenservice op te nemen. Onze werknemers helpen u graag verder.