7 Dagen versgarantie

Vers van de kweker

Bezorgd binnen 24 uur

Internationale verzendingen

Mededeling

De uitzonderlijke situatie in deze periode zorgt voor extreme drukte. Hierdoor is de gewenste leverdatum voor boeketten enkel voorkeur en geen garantie. Let hier op bij het bestellen en houd daar rekening mee met de tekst op uw kaartje. Dit geldt niet voor de fruitmanden. Onze excuses voor het eventuele ongemak en dank voor uw begrip. De aankomende periode is onze klantenservice telefonisch bereikbaar tijdens kantooruren (van 9:00 tot 17:00 uur) en 24/7 per e-mail.

Over Floriënt

Wat is Floriënt?

Floriënt is de oudste online bloemenaanbieder in Nederland voor het online bestellen en laten bezorgen van boeketten en andere leuke geschenken. Floriënt is de eerste online bloemenverkoper in Nederland. We versturen altijd de meest verse bloemen naar de ontvanger.

Naast verse boeketten vind je bij Floriënt tal van andere cadeaus zoals fruitmanden. Cadeaus worden op elk fysiek adres in Nederland en België bezorgd. Je kunt natuurlijk ook voor jezelf bestellen! Omdat Floriënt werkt met een eigen productieafdeling kunnen wij snel schakelen en ook speciale wensen in behandeling te nemen.