7 Dagen versgarantie

Vers van de kweker

Bezorgd binnen 24 uur

Internationale verzendingen

Zomaar bloemen geven

Zomaar bloemen geven, dat kan natuurlijk altijd! Er hoeft niet per se een goede reden te zijn om iemand te verrassen met een prachtig boeket. Laat bijvoorbeeld met een bloemetje merken dat je blij bent dat diegene in je leven is, dat je dankbaar bent dat iemand je heeft geholpen.. Noem het maar op. Iemand zomaar een bos bloemen sturen maakt de verrassing alleen maar groter. En vind je niet dat iedereen op zijn tijd een mooi boeket verdient? De boeketten die wij hebben geselecteerd zijn geschikt voor elke gelegenheid en passen in ieder interieur. Bloemen bestellen bij Floriënt Express gaat heel snel en eenvoudig; wij leveren het boeket binnen 24 uur af op ieder gewenst adres in Nederland. Wist je dat we ook in het buitenland bloemen bezorgen? Ieder boeket wordt in onze eigen binderij met zorg samengesteld en bevatten bloemen die rechtstreeks van de kweker komen. Het resultaat: een prachtig boeket. We werken met een eigen productieafdeling, waardoor het ook mogelijk is om speciale wensen in behandeling te nemen. Neem hiervoor contact met ons op!

Van hoog naar laag sorteren

28 artikel(en)

Van hoog naar laag sorteren

28 artikel(en)

Zomaar bloemen bezorgen

Wat bloemen zeggen

Met een bloemetje kun je veel zeggen. Er is altijd wel een reden waarom iemand een bloemetje verdient. Een boeket geef je eigenlijk nooit helemaal ‘zomaar’. Je laat weten dat je iemand waardeert, iemand steunt of dankbaar bent. Het geven van bloemen is altijd goed en valt bij iedereen in de smaak. Dus, wil je iemand je gevoelens overbrengen zonder veel woorden? Kies dan voor een mooie bos bloemen. Ga bijvoorbeeld voor een volle bos met lelies of een klassieke bos met rozen. Daarnaast bieden we ook speciale seizoensboeketten en een XL mixboeket. Oftewel; voor ieder wat wils.

Zomaar een bloemetje bestellen

Wie ga jij zomaar verrassen met een prachtig boeket? Wij bieden speciaal door ons geselecteerde boeketten die perfect geschikt zijn om iemand zomaar een bos bloemen te geven. Deze boeketten zijn stuk voor stuk in onze eigen binderij gemaakt. De bloemen komen direct van de kweker en daardoor zijn de boeketten verser dan vers. Zo ben je er zeker van dat de ontvanger nog lang van de fleurige verrassing geniet. Bestel daarom snel een bos bloemen…. Zomaar!