7 Dagen versgarantie

Vers van de kweker

Bezorgd binnen 24 uur

Internationale verzendingen

Bloemen voor een verhuizing

Is een familielid, kennis of collega net verhuisd? Feliciteer ze met een mooi boeket met hun nieuwe woning. Bestel online bloemen en laat ze gelijk op het nieuwe adres bezorgen. Wij hebben je het al wat makkelijker gemaakt en speciaal samengestelde boeketten geselecteerd die in elk interieur passen. Ga bijvoorbeeld voor een vrolijk bont boeket met kleurige gerbera’s, chrysanten of een boeket met klassieke rozen; je vrienden, familie, collega of kennis verras je in hun nieuwe woning met een perfect samengesteld boeket. Via Floriënt Express een bloemetje sturen is snel eenvoudig en maakt de dag van de ontvanger gegarandeerd compleet. De geschikte bos bloemen bestel je eenvoudig en snel online. En plaats je vóór 12.30 uur je bestelling? Dan bezorgen we de bloemen vaak vandaag nog! Wil je het boeket liever zelf geven? Laat het dan bij jou thuisbezorgen en geef het zelf tijdens de housewarming. Bij Floriënt Express zijn de mogelijkheden eindeloos. Onze verse bossen bloemen worden overal in Nederland en zelfs in het buitenland bezorgd. En omdat wij werken met een eigen productieafdeling is het daarnaast ook mogelijk om speciale wensen in behandeling te nemen. Neem hiervoor contact met ons op!

Van hoog naar laag sorteren

13 artikel(en)

Van hoog naar laag sorteren

13 artikel(en)

Bloemen bezorgen verhuisd

Warm welkom met bloemen

Wat zorgt ervoor dat iemand zich snel thuis voelt? Juist, een mooie bos bloemen! Daarom is een boeket het mooiste cadeau voor iedereen die net verhuisd is. Bloemen zorgen voor kleur in huis, maar ook voor rust en gezelligheid. Een prachtig boeket op tafel maakt het huis persoonlijk en knus. Laat dus een mooie bos bloemen bezorgen bij degene die verhuisd is en zorg voor een warm welkom! We hebben zelf alvast een selectie bloemen voor een verhuizing gemaakt, kies bijvoorbeeld een gemixt XL seizoensboeket of één van de andere prachtige boeketten. Bij Floriënt Express vind je voor iedere nieuwe woning het perfecte bosje bloemen.

Nieuwe woning? Laat bloemen bezorgen!

Heb je een keuze kunnen maken uit één van de boeketten? Laat ons dan weten wanneer het boeket bezorgd moet worden en op welk adres. Dan zorgen wij ervoor dat de nieuwe bewoner een prachtig boeket op tafel kan zetten in zijn of haar nieuwe woning. Onze bloemen voor een verhuizing zijn allemaal in onze eigen binderij gemaakt. De bloemen komen direct van de kweker en daardoor zijn de boeketten 100% vers. Zo ben je er zeker van dat de ontvanger nog lang van de fleurige verrassing geniet. En wil je nog wat extra’s geven? Bestel er dan een fles wijn bij zodat het nieuwe huis in stijl kan worden ingewijd.