7 Dagen versgarantie

Vers van de kweker

Bezorgd binnen 24 uur

Internationale verzendingen

Bloemen voor een trouwerij

Een trouwerij op komst? Met bloemen verras je het bruidspaar gegarandeerd. Want, wat is een bruiloft zonder bloemen? Bij een liefdevolle gebeurtenis als een huwelijk horen bloemen. Niet alleen een bruidsboeket, als decoratie of corsages, maar ook als cadeau. Wanneer je bij Floriënt Express vóór 17.00 uur bestelt, dan bezorgen we de bloemen de volgende dag al. De boeketten worden in onze eigen binderij met zorg samengesteld en bevatten bloemen die rechtstreeks van de kweker komen. Het resultaat: een prachtige bos bloemen waar de geliefden lang van kunnen genieten. Een bos rode roze is natuurlijk hét voorbeeld van een romantisch boeket dat past bij de setting van een huwelijk. Bij Floriënt Express bieden we je echter veel meer dan alleen deze klassieker. Maak een keuze uit één van onze kleurrijke seizoensboeketten of ga toch voor dat ene traditionele boeket met bloemen. Wil je het kersverse echtpaar extra verrassen? Laat er dan ook een fles wijn of chocolade bij bezorgen en de verrassing is helemaal compleet. Onze bloemen worden voor iedere trouwerij in Nederland en in België bezorgd. We werken met een eigen productieafdeling, waardoor het ook mogelijk is om speciale wensen in behandeling te nemen. Neem hiervoor contact met ons op!.

Van hoog naar laag sorteren

8 artikel(en)

Van hoog naar laag sorteren

8 artikel(en)

Bloemen bezorgen trouwerij

Trouwboeket bestellen en bezorgen

Wil je het bruidspaar feliciteren met hun huwelijk? Kies dan één van de prachtige boeken die speciaal voor deze bijzondere dag door ons geselecteerd zijn. De kleur rood is natuurlijk de kleur van de liefde. Toch maakt het niet uit in welke kleur je een boeket voor een trouwerij bestelt. Floriënt Express heeft rekening gehouden met ieders smaak! Met een wit, een roze of een gemengd boeket geef je eveneens een perfect cadeau op iemand bruiloft. Een bos bloemen bestellen en laten bezorgen gaat eenvoudig en snel via Floriënt Express. Maak je keuze uit één van onze boeketten, voeg indien gewenst een persoonlijke boodschap naar wens toe en plaats je bestelling. Laat ons weten waar en wanneer het boeket afgeleverd moet worden en wij zorgen dat het boeket wordt bezorgd. Het is natuurlijk ook mogelijk om het boeket voor het huwelijk bij je thuis te laten bezorgen, zodat je het persoonlijk overhandigt op de bruiloft. Dat is het gemak van online bestellen bij Floriënt Express: jij bepaalt de afleverdatum en het afleveradres!

Een mooi huwelijksgeschenk

Iedereen houdt van bloemen; ze staan voor liefde. Een prachtig boeket is dus een mooi en symbolisch cadeau voor een trouwerij. Wil je een extra huwelijksgeschenk meesturen? Dan kunnen wij bijvoorbeeld ook een een fles champagne laten bezorgen! Tip: laat het boeket bezorgen zodra het pasgetrouwde stel terugkomt van huwelijksreis. Vaak begint de dagelijkse routine al snel en door een mooi boeket te laten bezorgen zorg je ervoor dat de periode van de wittebroodsweken net iets langer duurt. Vooral als je niet aanwezig bent bij het huwelijk is zo’n bloemetje achteraf een mooi gebaar. Zeker omdat tijdens de bruiloft het stel het vaak heel druk heeft, verliest het boeket snel zijn waarde als het vlak voor of tijdens de bruiloft gegeven wordt.