7 Dagen versgarantie

Vers van de kweker

Bezorgd binnen 24 uur

Internationale verzendingen

Beterschap wensen met bloemen

Op zoek naar een goede manier om iemand beterschap te wensen tijdens een ziekte? Laat eens bloemen bezorgen! Want van bloemen worden we niet alleen ontzettend vrolijk, maar ze zorgen er ook voor dat we ons zowel lichamelijk als geestelijk beter voelen. Het perfecte medicijn bij ziekte dus. Wij hebben je het al wat makkelijker gemaakt en speciaal samengestelde boeketten geselecteerd. Ga bijvoorbeeld voor een vrolijk bont boeket met kleurige gerbera’s of kies een klassiek boeket met rozen. Via Floriënt Express bestel je het geschikte boeket met bloemen eenvoudig en snel online. En plaats je vóór 12.30 uur je bestelling? Dan bezorgen we de bloemen vaak vandaag nog! Wil je het boeket liever zelf geven? Laat het dan bij jou thuisbezorgen en geef het zelf tijdens het ziekenbezoek. Bij Floriënt Express zijn de mogelijkheden eindeloos. Onze verse bossen bloemen worden overal in Nederland en zelfs in het buitenland bezorgd. En omdat wij werken met een eigen productieafdeling is het daarnaast ook mogelijk om speciale wensen in behandeling te nemen. Neem hiervoor contact met ons op! Verstuur het boeket gemakkelijk en snel online en wij zorgen ervoor dat het boeket bij de zieke thuis of op het ziekenhuis wordt bezorgd. 

Van hoog naar laag sorteren

7 artikel(en)

Van hoog naar laag sorteren

7 artikel(en)

Een bloemetje als perfecte medicijn

Is een kennis, collega of familielid ziek of ligt diegene in het ziekenhuis? Dan kan diegene vaak wel een opkikker gebruiken. Zeg 'van harte beterschap' met bloemen. Een vrolijk gekleurd boeket maakt ieder mens blij en bovendien heeft het een helende werking; het perfecte beterschapscadeau. Bloemen zijn uitermate geschikt om iemand beterschap te wensen of als opkikker te sturen. De zieke wordt ongetwijfeld opgevrolijkt door je fleurige cadeau. We hebben zelf alvast een selectie bloemen gemaakt, kies bijvoorbeeld een gemixt XL seizoensboeket of één van de andere prachtige boeketten. Wie je ook beterschap wilt wensen, met de bloemen van Floriënt Express tover je gegarandeerd een glimlach op het gezicht van iedere zieke.

Snel een beterschapsbloemetje bestellen

Wens iedereen op een persoonlijke manier beterschap met de bloemen van Floriënt Express. Ieder boeket wordt met zorg in onze eigen binderij met de hand gebonden. Daarnaast profiteer je bij ons van 7 dagen versgarantie; de bloemen komen rechtstreeks van de kweker en zijn daarom supervers. De ontvanger rekent dus altijd op een fris boeket dat lang blijft staan. Een bos bloemen bestellen en laten bezorgen gaat eenvoudig en snel via Floriënt Express. Maak je keuze uit één van onze boeketten, voeg eventueel een persoonlijke tekst toe en plaats je bestelling. Laat ons weten waar en wanneer het boeket afgeleverd moet worden en wij zorgen dat het in orde komt. Tip: bestel er ook een fruitmand bij en maak de verrassing helemaal compleet.