7 Dagen versgarantie

Vers van de kweker

Bezorgd binnen 24 uur

Internationale verzendingen

Fruitmand bezorgen

Wil je graag een fruitmand laten bezorgen? Bij Floriënt vind je een mooi assortiment aan fruitmanden, met of zonder extra cadeau, die je online kunt bestellen en laten bezorgen. Bestel je vóór 17.00 uur, dan kunnen wij de fruitmand de volgende dag al bezorgen bij de ontvanger. Wens iemand veel beterschap of geluk met een van onze heerlijke, gezonde en goed gevulde fruitmanden! Voor iedere gelegenheid en voor ieder budget hebben we een passende fruitmand!

Let op: Fruitmanden zijn leverbaar van dinsdag tot en met zaterdag. 

Van hoog naar laag sorteren

12 artikel(en)

Van hoog naar laag sorteren

12 artikel(en)

Fruitmand bestellen en bezorgen

Fruitmand bestellen

Is de buurman ziek, heeft je collega een baby gekregen, of ligt je vriend of vriendin met een gebroken been op de bank? Dat verdient een…. fruitmand! Een fruitmand kun je niet overal zomaar krijgen, dus het is handig dat je deze bij Floriënt kunt bestellen en laten bezorgen. Er zijn verschillende fruitmanden verkrijgbaar, voor ieder budget. Kortom, volop keus uit verschillende soorten fruitmanden die wat gezelligheid brengen bij de ontvanger. We hebben verschillende soorten fruitmanden voor iedere gelegenheid en voor ieder budget. Denk aan een geboortemand, een biologische mand, een fruitmand met wijn, een mand speciaal voor een man of een vrouw, of een leuke en handige fruitkist.

Fruitmanden laten bezorgen

De fruitmanden die Floriënt kan bezorgen, worden geleverd in een functionele mand in een praktische verzenddoos. De manden worden extra goed verpakt zodat we de kans op schade aan het fruit tot een minimum beperken. Natuurlijk kun je ook heel eenvoudig een persoonlijke boodschap toevoegen aan je fruitmand. Zo laat je de gelukkige ontvanger weten dat je aan hem of haar denkt en verras je diegene met een lekkere, gezonde fruitmand!