7 Dagen versgarantie

Vers van de kweker

Bezorgd binnen 24 uur

Internationale verzendingen

Fruitmand bezorgen

Wil je graag een fruitmand laten bezorgen? Bij Floriënt vind je een groot assortiment aan fruitmanden die je online kunt bestellen en laten bezorgen. Bestel je voor 17.00 uur, dan kunnen wij de fruitmand de volgende dag al bezorgen bij de ontvanger. Wens iemand veel beterschap of geluk met één van onze heerlijke, goed gevulde fruitmanden!

Let op: Fruitmanden zijn leverbaar van dinsdag tot en met zaterdag. 

Van hoog naar laag sorteren

5 artikel(en)

Van hoog naar laag sorteren

5 artikel(en)

Fruitmand bestellen en bezorgen

Fruitmand bestellen

Is de buurman ziek? Heeft je collega een baby gekregen? Of ligt je vriend of vriendin met een gebroken been op de bank? Dat verdient een…. fruitmand! Een fruitmand kun je niet overal zomaar krijgen, dus het is handig dat je deze bij Floriënt Express kunt bestellen en laten bezorgen. Er zijn verschillende fruitmanden verkrijgbaar, zoals bijvoorbeeld een fruitmand voor een geboorte van een jongen of een meisje waaraan een Nijntje knuffel is toegevoegd. Maar ook een fruitmand speciaal voor een man of speciaal voor een vrouw, waarbij een tijdschrift naar keuze toegevoegd kan worden of een gezonde fruitmand voor snoepliefhebbers…. Kortom, volop keus uit verschillende soorten fruitmanden die wat gezelligheid brengen bij de ontvanger.

Fruitmanden laten bezorgen

De fruitmanden die Floriënt Express kan bezorgen, worden geleverd in een mooie, rieten mand in een mooie verzenddoos waaraan je een persoonlijke boodschap toe kunt voegen. Laat de ontvanger weten dat je aan hem of haar denkt en verras diegene met een lekkere fruitmand!