7 Dagen versgarantie

Vers van de kweker

Bezorgd binnen 24 uur

Internationale verzendingen

Fruitmand bezorgen

Wil je graag een fruitmand laten bezorgen? Bij Floriënt vind je een groot assortiment aan fruitmanden die je online kunt bestellen en laten bezorgen. Bestel je voor 17.00 uur, dan kunnen wij de fruitmand de volgende dag al bezorgen bij de ontvanger. Wens iemand veel beterschap of geluk met één van onze heerlijke, goed gevulde fruitmanden!

Let op: Fruitmanden zijn leverbaar van dinsdag tot en met zaterdag. 

Van hoog naar laag sorteren

5 artikel(en)

Van hoog naar laag sorteren

5 artikel(en)

Fruitmand bestellen en bezorgen

Fruitmand bestellen

Is de buurman ziek, heeft je collega een baby gekregen, of ligt je vriend of vriendin met een gebroken been op de bank? Dat verdient een…. fruitmand! Een fruitmand kun je niet overal zomaar krijgen, dus het is handig dat je deze bij Floriënt kunt bestellen en laten bezorgen. Er zijn verschillende fruitmanden verkrijgbaar, voor ieder budget. Kortom, volop keus uit verschillende soorten fruitmanden die wat gezelligheid brengen bij de ontvanger. Binnenkort wordt het assortiment uitgebreid met specials.

Fruitmanden laten bezorgen

De fruitmanden die Floriënt kan bezorgen, worden geleverd in een mooie, rieten mand in een mooie verzenddoos. Natuurlijk kun je ook heel eenvoudig een persoonlijke boodschap toevoegen aan je fruitmand. Zo laat je de gelukkige ontvanger weten dat je aan hem of haar denkt en verras je diegene met een lekkere, gezonde fruitmand!