7 Dagen versgarantie

Vers van de kweker

Bezorgd binnen 24 uur

Internationale verzendingen

Cadeaus bestellen

Bij Floriënt vind je, naast prachtige boeketten, een brede collectie planten en heerlijke en gezonde fruitmanden ook verschillende cadeaus die je online kunt bestellen. Zo kun je jouw boeket of plant een extra 'boost' geven met een van onze leuke, en ook lekkere, geschenken. Denk hierbij aan feestelijke champagne, heerlijke fairtrade chocolade, luxe wijnen, sprankelende prosecco en trendy vazen. Dus, met welk cadeau ga jij extra indruk maken?

Van hoog naar laag sorteren

18 artikel(en)

Van hoog naar laag sorteren

18 artikel(en)

Cadeaus bestellen en bezorgen

Online cadeau bestellen en laten bezorgen

Heb je weinig tijd, of wil je iemand verrassen die wat verder weg woont? Dan kun je bij Floriënt eenvoudig online een cadeau bestellen en laten bezorgen. Wil je iemand feliciteren met een nieuwe woning of baan? Is er een lieve baby geboren? Bestel dan een fruitmand of een mooi boeket.Kortom, bij Floriënt vind je altijd een passend cadeau. Eenvoudig online bestellen en laten bezorgen!

Cadeau laten bezorgen: verrassing!

Wat is er nu leuker dan iemand verrassen met een leuk cadeau? Zomaar, om iemand te bedanken of omdat diegene iets te vieren heeft. Ook wanneer je iemand van een afstand wilt laten weten dat je aan diegene denkt, dan is het laten bezorgen van een cadeau ideaal. Wat de gelegenheid ook mag zijn, bij Floriënt kun je eenvoudig een cadeau online bestellen en laten bezorgen op ieder gewenst adres. Ervaar het gemak van online cadeaus kopen!