7 Dagen versgarantie

Vers van de kweker

Bezorgd binnen 24 uur

Internationale verzendingen

Wil je bloemen laten bezorgen in het buitenland? Geen probleem! Bij Floriënt Express kun je eenvoudig bloemen bestellen om ze daarna af te laten leveren in het buitenland. De boeketten die in onze eigen binderij gemaakt worden, kunnen wij naast Nederland, ook bezorgen in België en Duitsland.

Wil je graag bloemen laten bezorgen in andere landen dan Nederland, België of Duitsland, dan maken wij gebruik van een uitgebreid netwerk van bloemisten over de hele wereld. De in onze webshop getoonde boeketten, kunnen afwijken van de boeketten die in het buitenland gemaakt en geleverd worden. Echter, de kleur en de bloemenwaarde blijft gelijk.

 

World Map

Wij kunnen boeketten in de volgende landen bezorgen:

Argentinië Amerika Aruba
Australië België Brazilië
Canada Curaçao Denemarken
Duitsland Filipijnen Finland
Frankrijk Hongarije Ierland
Indonesië Israël Italië
Luxemburg Maleisië Mexico
Nederlandse Antillen Nieuw-Zeeland Noorwegen
Oostenrijk Polen Portugal
Rusland Singapore Spanje
Suriname Thailand Tsjechië
Turkije Verenigd Koninkrijk Zuid-Afrika
Zweden Zwitserland  


Bloemen bestellen voor buitenland
Wanneer je iemand wilt verrassen met een prachtig boeket in het buitenland, kies dan voor Floriënt Express. Door ons grote netwerk aan professionele bloemisten over de hele wereld, kunnen wij in veel verschillende landen bloemen bezorgen. Mis je iemand die in het buitenland verblijft? Bloemen sturen! Zo laat je weten dat je aan diegene denkt en is Nederland weer even dichtbij. Een bos bloemen sturen naar iemand in het buitenland kan natuurlijk ook als diegene jarig is, een steuntje in de rug kan gebruiken of net verhuisd is. Een boeket past bij elke gelegenheid en het is een grote verrassing als er vanuit Nederland een bos bloemen bezorgd wordt!